Talicska 0 Report post Posted November 23, 2016 Hi there! This is a topic for hungarian players Sziasztok! A nevem Talicska,nemrég indítottam egy magyar FB oldalt és twittert is,hátha a magyar Nostalrius társaság összegyűlne és mindenki elmondaná,hogy ki melyik szerverre,melyik frakcióba megy és ha tudtok működő magyar guildekről,akkor azt is megoszthatnátok velünk! ( www.facebook.com/nostalriusmagyarorszag )Köszönöm előre: -Talicska 0 Share this post Link to post Share on other sites
mexx 0 Report post Posted November 24, 2016 Hello! Remélem összegyűlik egy király magyar banda ide . Én mindenképpen a friss Elysium realmon fogom tolni, valszószínűleg Hordába, 0 Share this post Link to post Share on other sites
Wolfera 0 Report post Posted November 27, 2016 Üdv. Én mindenképp PvE-n fogok kezdeni, valszeg friss szerón, bár volt Nostos karim is. Frakció leginkább horda, de ez a közösségtől is függ, szóval jó lenne megegyezni és nem szétszóródni mint a Noston. 0 Share this post Link to post Share on other sites
GrimLeak 0 Report post Posted December 31, 2016 Sziasztok! Én is a friss szerveren fogok játszani. Az itteni hozzászólásoktól is függ, hogy melyik frakció. :) 0 Share this post Link to post Share on other sites