Jump to content
Sign in to follow this  
Monarcha

[PL] MONARCHIA - Polska Gildia

Recommended Posts

Monarchia

Zapraszamy do jedynej polskiej gildii na serverze Elysium! (Po stronie Przymierza) 

Zalozenia : Pve/Pvp/Social

wymogi - znac nasz cudowny jezyk :) 

Guildmaster:  Monarcha

Discord: https://discord.gg/MjnweeS

Uzyj w grze komendy "/who monarchia" by wyszukac gildiowiczow i zadac nam pytanie :) 

Nasza Monarchia powsztala stosunkowo niedawno i jest naturalnym spadkobierca niezwykle rozpoznawalnej polskiej gildii "Nie Damy Rady Na Trzezwo".
Na dzien 21/02/2017 liczymy sobie 36 niezwykle aktywnych czlonkow, ktorzy loguja sie przynajmniej raz dziennie i czynnie przykladaja sie do rozwoju naszego community.
Jezeli czujesz. ze chcesz byc czescia naszego elitarnego grona to serdecznie zapraszam do naszej Monarchii - wasz Monarcha :) 

Edited by Monarcha

Jakiej klasy najbardziej wam brakuje ? W tym momencie gram po przeciwnej stronie wiec możliwa zmiana wiąże się z straconym czasu. A mocno zależy mi na grze z polakami.

Osobiście grałem tylko Warriorem bardziej nastawionym na PvP i trochę tankowałem TBC i WoTLK w offspecu.

Do któregoś z was mogę whispowac dopiero na 10lvl więc wole zapytać tu ze względu właśnie na czas który muszę poświecić na wbicie tego 10lvl w Ally.

22 hours ago, Mortimmer said:

Jakiej klasy najbardziej wam brakuje ? W tym momencie gram po przeciwnej stronie wiec możliwa zmiana wiąże się z straconym czasu. A mocno zależy mi na grze z polakami.

Osobiście grałem tylko Warriorem bardziej nastawionym na PvP i trochę tankowałem TBC i WoTLK w offspecu.

Do któregoś z was mogę whispowac dopiero na 10lvl więc wole zapytać tu ze względu właśnie na czas który muszę poświecić na wbicie tego 10lvl w Ally.

Mortimmer narazie najbardziej brakuje Priestow i Tanka - jak prawie wszedzie :) Ale jaka klase wybierzesz to i tak bedzie to pomocne w budowaniu naszego community. Zapraszamy.