Monarcha 0 Report post Posted February 21, 2017 (edited) Monarchia Zapraszamy do jedynej polskiej gildii na serverze Elysium! (Po stronie Przymierza) Zalozenia : Pve/Pvp/Social wymogi - znac nasz cudowny jezyk :) Guildmaster: Monarcha Discord: https://discord.gg/MjnweeS Uzyj w grze komendy "/who monarchia" by wyszukac gildiowiczow i zadac nam pytanie :) Nasza Monarchia powsztala stosunkowo niedawno i jest naturalnym spadkobierca niezwykle rozpoznawalnej polskiej gildii "Nie Damy Rady Na Trzezwo". Na dzien 21/02/2017 liczymy sobie 36 niezwykle aktywnych czlonkow, ktorzy loguja sie przynajmniej raz dziennie i czynnie przykladaja sie do rozwoju naszego community. Jezeli czujesz. ze chcesz byc czescia naszego elitarnego grona to serdecznie zapraszam do naszej Monarchii - wasz Monarcha :) Edited February 21, 2017 by Monarcha 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mortimmer 0 Report post Posted February 24, 2017 Jakiej klasy najbardziej wam brakuje ? W tym momencie gram po przeciwnej stronie wiec możliwa zmiana wiąże się z straconym czasu. A mocno zależy mi na grze z polakami. Osobiście grałem tylko Warriorem bardziej nastawionym na PvP i trochę tankowałem TBC i WoTLK w offspecu. Do któregoś z was mogę whispowac dopiero na 10lvl więc wole zapytać tu ze względu właśnie na czas który muszę poświecić na wbicie tego 10lvl w Ally. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Monarcha 0 Report post Posted February 25, 2017 22 hours ago, Mortimmer said: Jakiej klasy najbardziej wam brakuje ? W tym momencie gram po przeciwnej stronie wiec możliwa zmiana wiąże się z straconym czasu. A mocno zależy mi na grze z polakami. Osobiście grałem tylko Warriorem bardziej nastawionym na PvP i trochę tankowałem TBC i WoTLK w offspecu. Do któregoś z was mogę whispowac dopiero na 10lvl więc wole zapytać tu ze względu właśnie na czas który muszę poświecić na wbicie tego 10lvl w Ally. Mortimmer narazie najbardziej brakuje Priestow i Tanka - jak prawie wszedzie :) Ale jaka klase wybierzesz to i tak bedzie to pomocne w budowaniu naszego community. Zapraszamy. 0 Share this post Link to post Share on other sites