Jump to content

arghimapirate

Player
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About arghimapirate

  • Rank
    Newcomer
  1. arghimapirate

    Unable to launch game - Error 132

    I've tried changing my drivers. I've downloaded and installed graphics drivers from ASUS and from NVIDIA which span from 376.19 - 417.71. None of the drivers solved my issue. Basically tried drivers from the very first drivers available, up to the most recent. probably tried 5-6 different drivers.
  2. arghimapirate

    Unable to launch game - Error 132

    Thanks Zancon. I've seen in a couple posts that the issue with logging in has been fixed. It did not fix my issue, however. I believe my issue is an incompatibility between my graphics driver and the wow 1.12 client itself. The game crashes with error 132 on LAUNCH, before I am ever presented with a login screen. Anyone also have this issue / know how to fix?
  3. arghimapirate

    Unable to launch game - Error 132

    I can't get WoW 1.12 to launch. I always get the same error (ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception) found in this pastebin: https://pastebin.com/jGPcTYFQ MY SYSTEM: ASUS M5A99X EVO Motherboard AMD Phenom II X6 1100T Processor 3.3GHz Processor CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ8GX3M2A1600C9B RAM ASUS Dual series of GeForce GTX 1060 Graphics Windows 10 Home 64bit Build 17134 BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0705, 8/23/2011 STEPS ALREADY TAKEN: I've downloaded the game from 3 different sources. All contain the same files, and all error out the exact same way. I don't believe corrupted files is the reason for error. I've downloaded the game to different hard disks. I don't believe the error is associated with any hard disk errors. I've tried many different combinations of applicable Compatibility Settings. Launching as Admin and in Compatibility Mode for Win XP, 7, and 8 does not help. I've rebooted my machine with only 1 stick of RAM, and then tried with the other stick. RAM does not appear to be the issue. I've tried launching the game with a lower graphics resolution. Same error. I've tried changing my drivers. I've downloaded and installed graphics drivers from ASUS and from NVIDIA which span from 376.19 - 417.71. None of the drivers solved my issue. WHAT WORKED: While trying to troubleshoot the drivers, I launched the game after DISABLING my graphics driver. While no graphics driver was enabled, the game opened up fine, and I was able to log in to Elysium. However, the experience is less than ideal with no graphics driver loaded. Lots of lag, low FPS, etc. Every time I load the game with my graphics driver enabled, it crashes before the game launches. Every time I load the game with my graphics driver disabled, I am able to log in. Any advice for getting this game to launch with my 1060 card? Thanks.
×