Jump to content
Talis

[Horda] Cz/Sk Guilda

Recommended Posts

Ahoj, marně jsem tu hledal nějakou cz/sk guildu na straně Hordy, bohužel jsem žádnou nenašel. Myslím že je tu dost hráčů, kteří by rádi hráli za Hordu, ale bez guildy to není ono, tak mě napadlo, že když se tu sejde dost lidí, tak by jsme mohli nějakou založit. Tak tedy zájemci pište sem :)

Zdravím, taky bych se rád zeptal ohledně Cz/Sk guild..zatím si tak uplně jistý nejsem zda horda či ali..ale preferoval bych Hordu..díky :)

Zdar ,

rád bych joinul cz/sk horďáckou komunitu ... lvlování bude určitě příjemnější a snažší v partě ... niméně moc lidí za hordu hrát neplánuje , tak nevím jak hodláte řešit raidování ?!

Teď jsem joinul FCB stránku a jsme tam 4 :)

@StarejKara jestli sis cetl pravidla tak si jiste pamatujes ze je tam napsano ze nebudeme nic tryhardit. Jeslti hledas guildu na progresovani tak si tu spatne :) Lidi budeme dobirat prevazne ingame na worldu, ne kazdy tedka hleda ingormace o guildach po forech a podobne. Takze rozrustat se budeme az pak.

Zdravim,

hrajeme s zenou na Elysium serveru za hordu. Jestli tam je ceska guilda, radi se pridame.

Nick: Nervak

On ‎08‎.‎12‎.‎2016 at 9:23 PM, Talis said:

Čus rád bych se přidal do guildy můj nick je Klariki.