maity 0 Report post Posted January 27, 2018 (edited) Ahoj lidi, s mojí stoupající nedočkavostí na officiální server WoW Classic jsem začal hrát na tomhle private serveru, abych si připomněl časy davno minulé a trochu potrénoval, ale všiml jsem si, že tu není na straně alliance žádná čistě (ani nečistě) česká/slovenská guilda. K hordě se mi chodit nechce (nějak extra je nemusim, ikdyž vím, že tam minimálně jedna guilda je) a tak jsem se rozhodl jednu založit sám na vlastní pěst spolu se svým bratránkem. Mám bohaté zkušenosti z oficiállních serverů konce vanilly a celého TBC, kde jsem byl žhavým kandidátem na nového GuMa naší malinkaté přátelské guildy Czech Knights (server Aerie peak), ale kvůli svému tenkrát útlému věku (~15 let) a rozhodnutí skončit těsně před WOTLK kvůli škole jsem tuto možnou nabídku odmítl předem. Moc kecám omlouvám se, nicméně guilda se bude jmenovat <Bohemia>. Zatím mám pouze guild chart, ale potkal jsem spoustu (podle nicku) čechů/slováků, které by to mohlo zajímat. Pokud máte zájem a opravdu tu už není nějaká podobná guilda, tak se určitě ozvěte in-game (nick Maity) nebo na discordu (budu to přidávat taky tam) a rád Vás přizvu do společných dobrodružství. Lovu a (obzvlášť) goldům zdar! Edited January 27, 2018 by maity 0 Share this post Link to post Share on other sites