Jump to content
Sign in to follow this  
Origin

(A) <Origin> ExYu raiding guild

Recommended Posts

Hello everyone, this topic is about non-english speaking guild. You have been warned :)

Pozdrav svima,

-Ideja da se napravi ozbiljniji domaci raiding guild nastala je nakon announcmenta da se Nost vraca. Nas 15-ak koji igramo godinama po vanilla serverima, od Warsonga, Scriptcrafta, Emerald Dream-a do Kronosa I naravno Nosta se skupilo u nameri da napravimo casual raiding guild koji ce bez problema cistiti sav content bez nekog preteranog tryharda.Skoro svi smo vec prosli ceo content sto na retail vaniili sto po drugim serverima ali I pored toga zelimo da casual odigramo vanilu jos jednom od pocetka (I nadamo se) do kraja

.

Vec godinama smo svedoci po raznim serverima stvarno odlicnih domacih igraca kako igraju u ozbiljnim guildovima, ozbiljno rankuju, bez ideje da se napravi domaci guild koji bi bio na tom nivou. Mislimo da je ovo idealna prilika za to jer je Nostalrius brand name ciji ce povratak privuci hiljade igraca usled hype-a koji je nastao oko celog ovog projekta.

Sto se nas tice mahom smo svi iz Beograda, uz par ljudi iz Banjaluke. Oko tridesetak godina svi uz par mladjih studenata. Naravno svi sa ovih prostora koji zele dugorocno da igraju su dobrodosli.

-Plan je da se pocne na “fresh” serveru koji ce izaci u decembru mesecu, bez nekog preteranog brzanja do 60-og. Alliance side pod imenom <Origin>.  Levelovanje u vanili traje I posto smo svi u godinama kada nemamo vremena kao nekada,trudicemo se da odigramo zajedno sto vise dungeona dok se lvlujemo, upoznamo nove ljude sa mehanikom igre u vanili I klasama,generalno  pruzivsi svima sto bolje classic WoW iskustvo u dobroj atmosferi.

-Sto se tice raidinga, ni tu necemo zuriti, sacekacemo I pomoci ljudima da se izleveluju. Nostalrius je “gradual release”  server sto znaci da novi content dolazi za ne manje od par meseci od prethodnog patch-a tako da cemo imati vise nego dovoljno vremena da odigramo sav raid content natenane.

Za glavni raid dan je projektovana sreda s pocetkom u 19:00 ili 19:30 gde garantujemo da cemo cistiti sav content do 1.7. patch-a za jedno vece.(sa novim contentom bi se dodao jos jedan raid dan) Nedelja je planirana za organizvan pvp gde bi se pravilo nekoliko premade grupa u okviru guilda. Ovim bi pokusali da pruzimo svima da vide sto vise od igre us sto manji utrosak vremena.

-Medju nama ima ljudi sa dugogodisnjim iskustvom vodjenja guildova I raidova. Vecina zna svaki encounter u igri I mozemo da garantujemo glatko igranje sa minimalno stresa i maksimalnim uzivanjem. Cilj je drugarska atmosfera na teamspeaku kakvu smo svi imali godinama u stranim gildama, to formiranje community-a koje je tolikom broju ljudi ostalo kao najdrazi deo vanilla WoW-a

-Ovom prilikom zelim da pozovem sve koji nisu imali prilike da odigraju vanilla content, sve koji su ga odigrali ili ga I dalje igraju I uzivaju u njemu kao I mi, da nam se pridruze u pokusaju da napravimo jedno unikatno iskustvo kojeg  cemo se svi u buducnosti sa zadovoljstvom secati.

Takodje bih zeleli posebno da skrenemo paznju nasim igracima koji su puno vremena ulozili u svoje karaktere na Nostu (kao i vecina nas) i ne planiraju da pocnu na "fresh" serveru da su vise nego dobrodosli da nas posete, upoznaju i mozda naprave alta jer ko zna kako ce se situacija na starom serveru odvijati u buducnosti. 

Mozete nas naci na: http://origin-nost.shivtr.com/ (zavrsetak sajta u narednih par dana) ili putem skype-a na “origin guild” ako zelite da nam se pridruzite ili imate bilo kakvih pitanja na ovu temu.

Ovo je nadamo se svi projekat koji ce trajati narednih nekoliko godina s obzirom da je plan Nostalrius servera u buducnosti nastavak na TBC-u jednog dana sto je definitvno nesto cemu i mi stremimo. 

Pozdrav i vidimo se na serveru :bye:

Pozz brate , nazalost da niste bili na fresh server dosao bi sa vama :( .

Bas mi je drago da nasi konecno skupe svog guild a ima ih veliko :)

/Kind regards Killerduki

Svrati bar kad budes hteo alta da dizes, ostaje nas par i na starom serveru casual dok budemo lvl-ovali tako da se cujemo  :beer:

Odlicna prilika da uradim remaster karaktera koje sam igrao na retail-u davnih godina. +1 affli lock i verovatno paladin u nekom trenutku. Pozdrav svima iz Bg-a.

Pozdrav, nas par iz Novog Sada planira da počne na fresh serveru, skoro svi smo veterani od retail vanile, vrlo smo zainteresovani da igramo u ozbiljnom domaćem guildu za promenu.

Javljamo vam se po izlasku servera!  

Puno srece momci, ja vodim svoj EU gild, ali zelim vam sve najbolje. Vidimo se na serveru :)

Hvala, puno nam se ljudi javilo, dacemo sve od sebe da ozbiljno organizujemo. 

PS Elviss sa Warsonga? ... veterani nikad ne prestaju :)  :beer:

Koliko sam ljubomoren sta nemam vreme a i zauzet ce da budem sa pala recording tanking u old server :(

Hocem sa vama ali :S  , mozda dodjem kad sam slobodan kao social onako da vam posetim ;)

Zelim vi puno srece tamo :)

/Kind regards Killerduki

Brat i ja bi krenuli na Elysium serveru, igrali smo na Nostu ali smo zakasnili dosta tako da ce nam fresh server vise odgovarati. 

Poslao sam vam poruku na Skype-u, racunajte na nas.

Pozdrav, 

Od kada smo pokrenuli ovaj projekat da napravimo ozbiljan domaći community na Nostu javilo nam se mnogo ljudi putem skype-a, fejsbuka, vise foruma, drugih servera itd.

Broj zainteresovanih je već prevazišao neka naša inicijalna očekivanja i tim povodom napravili smo vrlo jednostavnu signup formu za čije popunjavanje je potrebno samo nekoliko sekundi a nama će značiti radi lakšeg pregleda klasa i generalnog broja ljudi koji imaju nameru da igraju sa nama od launcha servera. https://www.signupforms.com/registrations/9017

Hvala vam na vremenu i vidimo se po izlasku servera  :beer:

Edited by Origin

pozdrav, igrate li možda negdje dok se server ne otvori? čisto radi zabave i druženja :D

Pozdrav, koliko znam svi su prestali na Kronosu dok se ceka relaunch, njih par igra i daljena Warmaneovom Lordaeron-u ali i to je sporadicno sada i sve cekaju release ovde.

Sada kada smo i zvanicno dobili informaciju da fresh server nece izaci pre Januara napravicemo i privremeno okupljanje na starom serveru. Informacije o tome cemo nakdnadno saopstiti..

Iako smo vecinski formirali roster i dalje smo otvoreni za sve klase i pozivamo ljude da nastave da se prijavljuju jer ce se naci mesto za sve koji zele dugorocno da igraju sa nama. https://signupforms.herokuapp.com/registrations/9017

E jebi ga, ja imam warriora na PvE, mislio sam malo da rejdujem sa vama dok ne otvore fresh realm, ali dobro, snacicu se.

Upravo smo oformili <Origin> na starom serveru tako da se mozes javiti bilo kome za invite. Planiramo da se lagano skupljamo na starom i pokrenemo pug-ove sa onima koji zele da nam se pridruze a imaju vec gearovane likove. Postoji opcija i da guild dugorocno ostane na starom serveru i to cemo razmotriti vremenom ako vecina ljudi bude zelela tu opciju. 

Pozdrav.