Rorsek 0 Report post Posted February 1, 2017 Sziasztok! Horda oldalban már van egy magyar guild (Pannonia), viszont szeretném, ha alli oldalban is lenne egy nagyobb magyar társaság egy helye. Ha érdekel a dolog és szeretnél csatlakozni, akkor keress meg in-game vagy írj ide. In-game nevem: Sztropy Jó gamet! 0 Share this post Link to post Share on other sites
krisztyan 0 Report post Posted February 10, 2017 Helló. engem érdekelne az ally oldal. A fő gondom az hogy telepítettem a játékot és szerver választásnál véletlen a test szerver lett ki választva, és nem tudok másik szervert választani ebben kérnék segítséget föl raktam másodjára is a játékot de szerver választást be sem adta. kérlek segíts ha tudsz melyik szerverren vagy? lehet valahogy uninstalálni a játékot ? vagy szervert választani újra ? elérhetőségem. [email protected] 0 Share this post Link to post Share on other sites
SztIs 0 Report post Posted March 27, 2017 On 10.02.2017 at 11:30 AM, krisztyan said: Helló. engem érdekelne az ally oldal. A fő gondom az hogy telepítettem a játékot és szerver választásnál véletlen a test szerver lett ki választva, és nem tudok másik szervert választani ebben kérnék segítséget föl raktam másodjára is a játékot de szerver választást be sem adta. kérlek segíts ha tudsz melyik szerverren vagy? lehet valahogy uninstalálni a játékot ? vagy szervert választani újra ? elérhetőségem. [email protected] Szia. 1)Create an account 2)Download the client 3) Edit the content of the file realmlist.wtf to:set realmlist logon.elysium-project.org 4)Play! 5) Jatekon belul ahol valasztod a karaktert, jobboldalt felul van a change realm menu es ott tudod kivalasztani hogy melyik szerveren akarsz jatszani 0 Share this post Link to post Share on other sites
Alkuin 0 Report post Posted May 16, 2017 Üdv vagytok még alli oldalon? 0 Share this post Link to post Share on other sites
SztIs 0 Report post Posted May 26, 2017 Vagyunk! Elysium Guild Name "UNICUM" . Kuldj egy ingame uzit Pistaba nak es felveszunk 0 Share this post Link to post Share on other sites
SztIs 0 Report post Posted August 29, 2017 Elysium Guild Name "UNICUM" . Kuldj egy ingame uzit, vagy kuldj egy levelet Pistaba nak es felveszunk 0 Share this post Link to post Share on other sites
SztIs 0 Report post Posted September 11, 2017 Meg mindig szivesen latunk minden magyar jatekost! Gyertek legyunk minel tobben. Nagyon jo kozosseg van, a legkisebbtol a legnagyobbik es segitunk mindenben. Irjatok mailt vagy ingame uzenetet Pistaba nak 0 Share this post Link to post Share on other sites
herzg 0 Report post Posted October 7, 2017 Hali! Ez melyik realmen van? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Vixxa 0 Report post Posted October 8, 2017 On 2017. 10. 07. at 11:11 AM, herzg said: Hali! Ez melyik realmen van? Elysium realm 0 Share this post Link to post Share on other sites
telky 0 Report post Posted November 19, 2017 (edited) Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Nighthaven szerveren ally oldalon van-e egyáltalán magyar guild? Mindenképpen vanilla szerveren maradnék, ezért érdekel, hogy hol van még valami. PVE Köszönöm! Edited December 26, 2017 by telky 0 Share this post Link to post Share on other sites
Time 0 Report post Posted January 4, 2018 On 2017. 11. 19. at 4:40 PM, telky said: Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a Nighthaven szerveren ally oldalon van-e egyáltalán magyar guild? Mindenképpen vanilla szerveren maradnék, ezért érdekel, hogy hol van még valami. PVE Köszönöm! Szia! Igen van, Hungarikum néven fut, viszonylag sok online játékossal. Mindenkinek van meghívási joga, bárkinek írhatsz akit éppen a Who tabon megtalálsz. 0 Share this post Link to post Share on other sites
T1b1 0 Report post Posted June 9, 2018 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy ha új jelszót szeretnék kreálni de emailt nem kapom meg akkor kihez forduljak ? :) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Gomezka 0 Report post Posted August 25, 2018 Üdv Ally oldalon keresek Magyar Guildet vagy csapatot. In game próbáltam ráírni Pistaba-ra és mindenkire aki itt meg van jelölve, de senki nincs fent. Próbáltam levelet is küldeni de azt írta hogy ismeretlen a címzett. Léteznek még Magyarok Elysium-on (Nighthaven)? 0 Share this post Link to post Share on other sites
fuekek 0 Report post Posted November 5, 2018 Hali! van/vannak még magyar guildek alli oldalon? 0 Share this post Link to post Share on other sites
zerw 0 Report post Posted November 14, 2018 (edited) A fentebb említett guildre rákerestem az esti órákban és a délutáni időszakban, de egy emberen kívül nem látam több aktív tagot. Ettől függetlenül akinek lenne kedve a közös játékhoz, mókához, az keressen engem nyugodtan. Alli oldalon Thuralyan néven megtalál, de jobb, ha itt fórumon jelez, vagy dob egy in-game mail-t, mivel munka miatt nem minden nap tudok gép előtt ülni. Edited November 14, 2018 by zerw 0 Share this post Link to post Share on other sites
Remete 0 Report post Posted January 13, 2019 (edited) Az UNICUM guildnek jelenleg 13-14 aktív tagja van, mindenki magyar. Gyüjtö guild lennénk magyaroknak, viszont nem egyszerű felkutatni a tévelygő hazánk fiait és lányait a szerveren. Keressetek (Remete) nyugodtan online. Baiko, Lunalartern és Oguz is tud felvenni. Edited January 13, 2019 by Remete 0 Share this post Link to post Share on other sites
Cerubion 0 Report post Posted June 1, 2019 Sziasztok! Tud valaki valami hírt a szerverekről? Lesz e vanilla, vagy TBC? Ha lesz, akkor lesz rajta magyar közösség és melyiket célozzátok meg? Üdv. 0 Share this post Link to post Share on other sites