Jump to content
j9a2per1990

CZ/SK players

Recommended Posts

Zdravím všechny CZ/SK hráče zde na webu!

Tento topic by měl sloužit pro všeobecnou diskuzi a pomoc nasměrovat nově příchozí hráče ke stávající komunitě.

Největší zastoupení CZ/SK hráčů je nyní na realmu Elysium PvP a to na straně ALLIANCE. Konkrétně v guildě <Pilsner Urquell>! (více zde - https://forum.elysium-project.org/index.php?showtopic=23044).

Edited by j9a2per1990

Spiš by bylo dobré kdyby to tu sloužilo pro všechny čechy :) i ty co nehrají s Pivem a jsou na Hordě 

Rohac - Ress guild - Horde 

C ya there boyz

Zdravím CZ/SK komunitu na Nostalriusu. 

Jelikož zítra dojde ke vzkříšení našeho milovaného serveru rozhodl jsem se udělat 24h stream na PVP realmu 

Začínáme zítra v 17:30 tak přijď včas  ;) 

Sleduj naši komunitu nerdů ZDE

Tak čo za hordu žiadna väčšia guilda? Ninja invite nejakého decka nerátam :D

Edited by Armi

On 26. 12. 2016 at 2:07 PM, wrymn said:

Ak niekto planuje zacat za hordu na novom PVP Fresh realme, kludne sa ozvite.

Co tam chystáš?

Teda nas Oto sa pekne vyfarbil nakoniec, som sklamaný. Zrušenie guildy plus všetkých našich komunikačných nástrojov je pekná rana pod pás, niet sa ako ináč spojiť s komunitou nez cez toto forum. Treba tú komunitu zas nejak zlepiť a zložiť raidov schopnú guildu. To by nemal byť problém si myslím. 

Zdravim, rozhodol som sa zacat na Elysium PVP Realmi, je mi jedno ci horda/aliancia, ide mi skor o to, ci tam najdem nejaku cz/sk guildu.

Ahoj, chtěla bych se zeptat na pár věcí. Budu ráda pokud by někdo z vás byl tak hodný a odpověděl mi :)

1. Je nějaká Ali Cz/Sk komunita?

2. Měla jsem rozexpený charr na Nostalrius, netušíte, jde ještě nějak získat zpět? Případně jak.

Za odpovědi předem děkuji.

1. Brutal assault (elysium )- samy zatial raidit nemozeme, stale vela clenov expi, ale sme spojeni s druhou guildou takze kto chce ten si zaraidi MC uz teraz.
2. To sa dalo len nejaku dobu od spustenia pokial viem, a len na server ktori vznikol ako pokracovanie nostu, to je myslim ze Anathema ci ako sa vola.