Jump to content
Dsl

Greek Community Page

Recommended Posts

Αφού δεν έχει δημιουργηθεί ήδη ελληνικό subthread είπα να το φτιάξω εγω. Ποστάρετε εδώ για ελληνικά guilds και γενικά για να γνωριστούμε καλύτερα και για να είμαστε ανεξάρτητοι όσο γίνεται απο τα ξένα guild.

Φαντάζομαι πολύ από εσάς έρχεστε από τον Nostalrius και μπορεί να γνωριζόμαστε ήδη.

Ο χαρακτήρας μου ήταν ο semimashen και ήμουν tank στο ελληνικό guild "O Babas sou" και αργότερα στο "Clockwork".

Καλωσορίζω όμως και τους καινούριους παίχτες και εύχομαι σε όλους να έχουμε ευχάριστες στιγμές στον server με όσο γίνεται λιγότερο farming! ^^

Καιρός ήτανε να φτιαχτεί και ένα Ελληνικό subthread νομίζω. Έπαιζα nostalrius Arigatos λεγότανε ο χαρακτήρας μου ήμουν και εγώ στο "Clockwork" και έκανα raiding ως priest μαζί με άλλους Έλληνες. Ωστόσο όχι "μόνο" με Έλληνες καθώς δεν πληρούσαμε τον επιθυμητό αριθμό για να raidaroyme.

Ο Elysium μου κίνησε το ενδιαφέρον ξανά διότι υπάρχουνε φήμες για hardcore Ελληνικό guild! Δεν ξέρουμε το όνομα ακόμα αλλά όποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάτι ή σκέφτεται να φτιάξει guild να το μοιραστεί. 
Δεν με νοιάζει αν θα υπάρξει ένα hardcore ή πολλα μιρκά ελληνικά guild αλλά τουλάχιστον για μία φορά κάνουμε και κάτι δικό μας.

Άσχετα με τα guild γράψτε ο καθένας char name που είχατε ή θα βάλετε στους chars να κάνουμε καμία γνωριμία να λυθούν απορίες κτλ κτλ

Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε το community μας μεγάλο και λειτουργικό
#HYPED

Edited by Arigatos

Βλέπω 42 views στο thread αλλά καμία απάντηση... Ελάτε παιδιά μη ντρέπεστε xD. Πείτε μας παίζατε nost? Θα παίξετε elysium? Τι char name θα βάλετε? Σε πέντε μέρες ανοίγει οld nost και ούτε φωνή ούτε ακρόαση που είναι το hype σας?

Aχαιός εδώ απο τη συντεχνία Ράγκναροκ-Συμμαχία. Είμαι παλιός. Επαιζα στο Genjuro στο "EIMAΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" γύρω στο 2007 και πιο παλιά στο Nordrassil και Emeriss (2006).

Eίμαι ραίντερ με τη συντεχνία μου και έχω Τ2.

Δεν το βλέπω για Ελληνική συντεχνία, είμαι στην ίδια συντεχνία πάνω απο ένα χρόνο στο Νοστάλριο PVP. Θα συνεχίσουμε ΑQ/BWL οργωμα.

Γεία σας μάγκες και καλή χρονιά! Εμείς είμαστε 8-9 άτομα που θα ξεκινήσουμε στον Elysium PVP (fresh) horde. 'Οποιος ενδιαφέρεται κάντε KingMavros ή Mavroula (tbd yet).

Γεια σας κι απο εδω, Lied Troll Priest, το ιδιο και το 2006 στον Stormscale και αργοτερα Lightnings Blade. Για ελληνικο guild χλωμο μιας και εχουμε απο τη χειρότερη gaming community σα χωρα. Τωρα εαν θελει κανεις βοηθεια με οτιδήποτε, εννοειτε μπορει να στειλει PM.

Χαίρεται σε όλους και από μένα. Xestikas tank warrior στον anathema. Για οποιαδηποτε βοηθεια θα με βρειτε ingame συνηθως τα βραδια!

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ένας βετεράνος rogue, παίζω απο το 2006!

Παίζω και το legion, και εδώ για να θυμηθώ τα παλιά. Όχι πια hardcore, περάσαν τα φοιτητικά χρόνια και έχω υποχρεώσεις τώρα. 

Υπάρχει κανένα ελληνικό horde guild στον Anathema, για casual gaming και dungeons?

Καλημέρα σε όλους παίδες.  Είναι κάνεις που παίζει Elysium horde?  Καμία guild έστω για community... αυτά,  Moumia in game